Beste relatie,

Bij Orange Reclame is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Na de aangekondigde maatregelen die afgelopen week bekend zijn gemaakt door de Nederlandse overheid om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken treffen wij als Orange Reclame ook maatregelen.

Vandaag en morgen is het nog mogelijk om bij ons in de winkel langs te komen, enkel gaat vanaf volgende week maandag (23-3-2020) de deur dicht voor aanloop in de winkel. Wij zijn vanaf dan enkel nog telefonisch en via e-mail te bereiken. Een aantal van onze medewerkers werken, waar mogelijk, vanuit huis. Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen. 

Besteld drukwerk wordt op locatie geleverd. Het is dus zaak dat u zelf aangeeft waar en wanneer dit dient te gebeuren nadat wij het drukwerk in huis hebben (hiervan wordt u vanzelfsprekend op de hoogte gebracht). Een bijkomstigheid is wel dat de facturen vooraf voldaan dienen te worden. 

We worden er allemaal door geraakt, we begrijpen de onzekerheid en snappen dat het u misschien in een lastige positie brengt als ondernemer zijnde. We denken daarom graag mee en willen helpen waar het kan. De productie gaat vooralsnog door zoals u het van ons gewend bent.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen hebben, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen via mail (aanvraag@orangereclame.nl) of telefonisch (070-8200381).

Tenslotte wensen wij u veel sterkte in de komende periode.

Met vriendelijke groet,

Orange Reclame070-8200381
Nunspeetlaan 424-426
2573GT ’s-Gravenhage

Instagram
Facebook
Website
Copyright © 2020 | Orange Reclame, Alle rechten voorbehouden.

Ons mailing adres is:
aanvraag@orangereclame.nl